Ca să înțelegi și să guști toate bunătățile din zonă, trebuie să umbli kilometri întregi, să întrebi oamenii locului, să petreci luni întregi cutreierând. Și merită. Căci vei descoperi bunătăți unice, băuturi speciale și povești cât să dai mai departe o viață întreagă. Știm că n-ai atâta timp la dispoziție, așa că ne-am hotărât să aducem această experiență completă în centrul orașului. Tocmai pentru a se bucura de ea cât mai mulți oameni ca tine.

La Ograda găsești piața: producători locali înconjurați de bunătățile pe care le pregătesc cu grijă - mâncare de care noi ne-am îndrăgostit de la prima îmbucătură. La Ograda găsești și restaurantul: locul în care preparăm mâncărurile din acest meniu cu ingrediente din zonă, pentru ca tu să poți gusta și înțelege câte se pot face.

Dar la Ograda mai găsești ceva: povești. Fie că ele vin cu tine, fie că vin cu fiecare invitat al nostru și preparatele lui, fie că stau în mirosul de pâine caldă sau roșiile proaspete, acest loc e potrivit să dăm drumul la vorbă cât să uităm să plecăm acasă. Și când plecăm, să plecăm un pic mai bucuroși.